‘Ups, vi er voksne’: Kom til sommerbazar i en god sags tjeneste

To af hovedpersonerne fra 'Ups, vi er voksne'.
To af hovedpersonerne fra 'Ups, vi er voksne'.

‘Ups, vi er voksne’ afholder snart deres årlige sommerbazar. Bliv mødt af brede smil, lækker mad, fantastiske kreationer og støt en god sag.

Snart bliver dette års vel nok mest populære sommebazar skudt i gang. ‘Ups, vi er voksne’ fra TV 2 hit-serien står nemlig for programmet.

I TV 2-serien følger man en række unge mennesker, som er født med Down Syndrom. De er alle sammen venner med hinanden og har en smittende positiv tilgang til livet.

Programmet har vundet danskernes hjerter, da serien på forunderlig vis skildrer, hvordan unge på trods af deres handikap formår at få det bedste ud af livet med sjov og ballade.

Nu bliver deres årlige sommerbazar så skudt i gang, hvor ‘Ups, vi er voksne’ drømmer om at samle ind til et bosted, som de kan bo i alle sammen.

I sommerbazaren får du mulighed for at møde de bærende hovedpersoner i programmet. Bl.a. festlige Jeff, Meny-Jakob og Stine, der maler som en drøm.

Foruden lækker mad og kolde forfriskninger, vil der desuden være kunst, blomsterbuketter, trylleshow og meget mere i løbet af sommerbazaren.

Du kan også købe nogle af Stines fine kunstmalerier.

Det er fonden IBE – Ingen Bliver Efterladt, der står bag sommerbazaren. Det er en fond, som er stiftet af forældrene til de unge mennesker med Down Syndrom. Deres største drøm er få deres helt eget bosted.

Så tag et smut forbi bazaren og medvirk til, at ‘Ups, vi er voksne’ får deres største drøm opfyldt.

Måske dukker der endda nogle kendte ansigter op til arrangementet. Sidste år gæstede Sofie Linde og Joachim Ingversen sommerbazaren og støttede op om projektet.

Sommerbazaren bliver afholdt på Valbyholm 17, 2500 København, og finder sted den 31. august mellem klokken 12-16.

Du kan læse mere om sommerbazaren her.

Der opstod for nylig en farlig situation i nærheden af, hvor ‘Ups, vi er voksne’ holder til. Både beredskab og politi var til stede, og Presse-fotos.dk dækkede sagen.