12. okt. 2023 - 21:13

Ung frisør chikaneret i sin salon: “Skrid P*rker”På Nørrebrogade driver en 22-årig mand en frisørsalon, som han åbnede for nyligt. Efter flere måneders hårdt arbejde med at sætte det hele i stand og skaffe kunder til butikken, føltes det som om, at der nu var styr på det hele.

Men torsdag morgen mødte den unge ejer af CBCutz på Nørrebrogade ind til en besked, der alligevel ødelagde det gode humør.

Annonce

“Vi møder ind ved 9-tiden, som vi altid gør for at gøre klar til dagen, men når vi nærmer os butikken kan vi se et brunt papstykke, som ligger ved vinduet af salonen”, fortæller den unge mand.

På den ene side står der “Fuck Islam” og som om det ikke allerede er nok til at ødelægge dagen, vender frisøren skiltet om, hvor der står “Skrid Perker”.

“Jeg ved ikke hvem der har fået den ide, og hvad dette budskab har med vores frisørsalon at gøre. Men det er da selvfølgelig ikke det man forventer at blive mødt med, når man møder ind på arbejde”, fortæller ejeren til presse-fotos.dk.

Skiltet røg direkte i skraldespanden for der er ikke tid at surmule, når man laver det man elsker. Men én besked er dog vigtigt at komme ud med, fortæller frisøren.

Annonce

“Om man er det ene eller det andet gør ingen forskel. Lad os nu respektere hinandens forskelligheder og komme hinanden ved i stedet for at sprede mere had, end der allerede er i verden”, siger ejeren.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER