Nye oplysninger om forsvundet pige

Politiet er sammen med de pårørende stærkt bekymret for den 15-årige, der har været forsvundet i flere dage. Nu er der nye oplysninger i sagen

Københavns Politi udgiver onsdag eftermiddag endnu et billede af den 15-årige, der har været forsvundet siden sent lørdag aften den 11. maj.

Siden sin forsvinden har pigen ikke været i kontakt med nogen pårørende.

‘Vi har et nyt billede af hende fra Indre By ved Frederiksberggade/Nytorv, hvor hun opholdt sig d. 12. maj kl. 00.34 til 00.57,’ oplyser Københavns Politi.

I forbindelse med efterlysningen af XX udgav Københavns Politi tirsdag flere billeder af hende. Samtidig opfordrede politikredsen XX eller andre personer med informationer i sagen til at ringe 1-1-4.

På nuværende tidspunkt er ingen bekendt med, hvad der kan være sket den 15-årige pige.

‘Men vi har umiddelbart ikke oplysninger, der peger på, at hun skulle være blevet udsat for en forbrydelse, men både hendes familie og vi er bekymrede for hende,’ lyder det fra Københavns Politi.

Hvis du har informationer i sagen, bedes du hurtigst muligt kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4.

Sagen om drabet på Emilie Meng løber i disse dage i retten, hvor den mistænkte 33-årige gerningsmand bliver fremstillet. Han har netop kommet med en forklaring på, hvorfor han mener, at Emilie Mengs DNA er fundet i hans hjem.