29. nov. 2022 - 20:43

Tyve-familie overfalder vagt i BilkaArkivfoto

To mænd gik rundt i Bilka i Vejle, hvor de begyndte at tage diverse madvarer, søde sager og to parfumeæsker. De blev stoppet af en butiksdetektiv. På butikkens overvågning kunne man se, at nogle kvinder og børn også havde taget ting og gået ud gennem scan-selv-kassen.

Butiksdetektiven tilbageholdte de to mænd, der havde lagt tyvekosterne ned i en rygsæk. På parkeringspladsen ved Bilka udviklede situationen sig til at være mere alvorlig, da tyvene begyndte at råbe af vagten.

LÆS OGSÅ: TEMPEL I THAILAND RYDDET: MUNKE TESTET POSITIV FOR METAMFETAMIN

Mens forvirringen stod på, hoppede hele familien med både børn og kvinder på butiksvagten. Det fortæller René Nielsen, der kom tilfældigt forbi og så hele optrinnet.

 “Jeg ser en flok med to mænd, tre til fem kvinder og et antal børn. Hele banden springer på butiksdetektiven fra ryggen. Vi to, der hjælper ham, får skilt parterne ad. Kvinder og børn går væk, og vi holder ham, der ligger ned sammen med butiksvagten. Den person, vi holder tilbage, indtil politiet kommer, truer os. Jeg synes, den butiksdetektiv gør en stor indsats og bliver udsat for alt meget. Det er kun, fordi nogle sprang til, at familien blev stoppet. Ellers havde der ikke været nogen anholdelse”, siger René Nielsen til Fyens.dk

LIGE NU LÆSER ANDRE: VOLDTOG SOVENDE PIGE: NU ER DOMMEN FALDET

Politiet i Sydøstjylland bekræfter overfor mediet, at de anholdt de to mænd, som ikke er helt ukendte for politiet. Den ene mand er 30 år og den anden er blot 17 år gammel. Begge to blev dog løsladt igen, da politiet ikke fandt nogen grund til at fremstille dem i grundlovsforhør.ANDRE LÆSER OGSÅ