Tragedie: Dreng ligger på togskinnerne

Politiet oplyser, at de er rykket ud til meldinger om en teenagedreng, der ligger på togskinnerne. Det har haft konsekvenser for togtrafikken

Alarmcentralen har sammen med politiet modtaget en frygteligt opkald fra borgere, der kunne stå at se på, mens en uligevægtig, ung dreng lagde sig på togskinnerne kort før, toget skulle til at komme buldrende.

Opkaldet fik politi- og redningsmandskab til at rykke resolut ud for at forhindre den forestående katastrofe.

Samtidig blev DSB advaret mod drengen på skinnerne.

(Artiklen fortsætter under faktaboksen)

Den forfærdelige hændelse er sket på Jernbaneplads omkring Holbæk Station søndag aften, men det er først mandag, at Midt- og Vestsjællands Politi har oplysninger til offentligheden om sagen.

‘Klokken 20.11 modtog politiet en anmeldelse om, at en dreng lå på togskinnerne. Togtrafikken blev derfor indstillet, mens redningsarbejdet stod på. Klokken 20.33 kunne togdriften genoptages, da drengen, der er 17 år og fra Holbæk, var væk fra skinnerne,’ oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten mandag.

Den 17-årige dreng kom ikke til skade, men han er efterfølgende blevet indlagt på psykiatrisk afdeling, lyder det fra politiet.

En afghansk mand har skubbet en teenagepige ud foran et tog på Nørreport Station. Manden forklarer, at han gjorde det, fordi han ville dræbe hende.

Illustrationsfoto