To mænd anholdt efter fund af narko og pistol

Illustrationsfoto

Politiet har ransaget flere adresser i Frederikshavn og fundet en større mængde narkotika og en pistol, oplyser National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) i en pressemeddelelse.

Politiet oplyser, at aktionen er sket efter “en kortvarig efterforskning” torsdag, som førte til en adresse i Frederikshavn. Her blev to mænd på 43 og 67 år anholdt.

– Jeg er meget tilfreds med gårsdagens anholdelser, hvor vi har anholdt personer, som vi mistænker for at stå bag distribution af store mængder narkotika, siger NSK-chef Michael Kjeldgaard i pressemeddelelsen fredag.

– Det er vores opfattelse, at flere af personerne har spillet en væsentlig rolle i et organiseret kriminelt netværk, der handler med narkotika i Danmark, lyder det fra NSK-chefen.

Retten i Hjørring oplyser, at grundlovsforhøret går i gang fredag klokken 10.

Af pressemeddelelsen fra NSK fremgår det, at anklagemyndigheden vil anmode dommeren i Hjørring om at gennemføre retsmødet uden adgang for offentligheden.

Det kan dommeren beslutte, hvis det vurderes, at et offentligt retsmøde på afgørende måde kan være til skade for politiets efterforskning.

NSK har ikke oplyst, hvor stor en mængde narko sagen drejer sig om, lige som det heller ikke er oplyst, hvilket stof der er fundet.

LÆS OGSÅ: Tilfældigt teenagepar dolket ihjel: Asylansøger er tilregnelig