Tivoli Halloween: Magi og mystik i den gamle have

Tivoli inviterer til et skræmmende og fortryllende univers i anledning af Halloween.

Tivoli er blevet forvandlet til en uhyggelig oase med græskar, kunstværker og Scary Houses. Få uforglemmelige oplevelser under Halloween.

Hvert år bliver Tivoli forvandlet til et skræmmende og fortryllende univers i anledning af Halloween – og i år er ingen undtagelse.

Den gamle have præsenterer nemlig en omfattende udsmykning, der omfatter græskar, skræmmende figurer og imponerende lysinstallationer.

Den dansk-amerikanske kunstner, Malik Mabe, har tilmed skabt imponerende kunstværker ud af græskarne.

Frem til søndag den 3. november inviterer Tivoli således besøgende til at opleve den uhyggelige atmosfære, hvor haven skaber en unik stemning præget af både magi og mystik.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Kunstner Malik Mabe i færd med at skabe kunstværker ud af græskarne.

Blandt andet kan man nyde lækre fristelser fra boderne, eller besøge forlystelseshavens Scary Houses.

Uanset om besøgende søger hygge eller spænding, tilbyder Tivoli uforglemmelige oplevelser for hele familien. I efterårsferien skaber heksene en magisk atmosfære i haven, der inkluderer underholdning og aktiviteter for alle aldre.

Du kan læse mere om Halloween i Tivoli her.

Presse-fotos.dk var til stede på en Halloween-dag i forlystelsesparken og præsenterer billeder fra dagen. Se billederne nedenfor:

Nordens største græskar forvandles til skræmmende kunstværker til Halloween, når kunstner Malik Mabe går i gang med opgaven i Tivoli.