Flere tons kartofler spredt ud på motorvej

En lastbilchauffør har torsdag formiddag haft et uheld ved en motorvejstilkørsel. Han har tabt sit gods, som nu ligger udover det meste af vejen.

Torsdag formiddag er der sket et færdselsuheld med en lastbil.

En lastbil er kommet kørende med et ordentligt læs kartofler. Han har undervejs fået tabt det meste af sin læs, så der nu ligger tonsvis af kartofler på vejen.

Det oplyser Presse-fotos.dks udsendte.

“Vejen er helt fyldt med kartofler – de fylder vel 20 til 30 meter af vejen,” lyder det fra vores udsendte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Kartoflerne ligger her og fylder hele vejen

Lastbilen er kommet kørende, lige ved tilkørslen til Aabenraa N, E45 Sønderjyske motorvejen mod Kolding, da uheldet har været ude og hele hans gods er blevet tabt på vejen.

Vejen er lige nu helt spærret, og det vides ikke hvor længe oprydningen vil stå på.

Politiet har været på stedet, men er kørt igen. Presse-fotos.dk har talt med Ole Aamand, der er vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

“Vi har været på stedet og er kørt igen. Chaufføren har påbegyndt oprydningen, men vi ved ikke hvor længe det vil stå på,” siger vagtchefen.

Presse-fotos.dks udsendte melder om at et større oprydningsarbejde er igangsat.

Der arbejdes lige nu med kranbil og rendegraver for at rydde vejen. Det lokale brandvæsen er også blevet tilkaldt, for at spule vejen ren efter endt oprydning.

Lige nu er det usikkert hvornår vejen bliver genåbnet.

En tilsyneladende almindelig dag i børnehaven udviklede sig pludselig dramatisk, da en hændelse kort før lukketid førte til et uventet opkald til alarmcentralen. Nu rejser episoden flere spørgsmål, mens Presse-fotos.dk er kommet i besiddelse af et internt dokument