Storslået fodboldfest i Tivoli København

10. juni inviterer Tivoli i København dig til at sende det danske herrelandshold I fodbold afsted til EM 2024 med et brag! Så kom i Tivoli og vær med til at heppe Danmarks drenge afsted til EM.

Dagen bliver fyldt med aktiviteter og masser af fodboldstemning. Tivoli åbner kl. 11.00 til en dag i fodboldens tegn. Måske får du endda et glimt af spillerne selv, inden de drager afsted mod EM 2024. Det er din chance for at være med til at sende dem afsted med masser af opbakning og gode vibes.

Kl. 17.00 begynder festlighederne på Plænen. Det er en perfekt måde at varme op på og komme i den rette stemning. Højdepunktet på dagen er, når vi alle sammen sender vores herrelandshold I fodbold afsted til EM 2024 kl. 20.05, som vil kunne ses på en storskærm på Plænen i Tivoli i København.

Så hop i det rød-hvide outfit og gør dig klar til en fantastisk fodboldfest i Tivoli mandag den 10. juni. Det bliver en dag fyldt med fællesskab og masser af fodboldglæde. Tivoli oplysninger i øvrigt at 10% af dagens entréindtægter doneres til Børns Vilkår og BørneTelefonen.

Danmark skal møde Slovenien den 16. juni i Stuttgart, England den 20. juni i Frankfurt, og Serbien den 25. juni i München.