31. jan. 2023 - 17:51

Stillads væltet midt i København: Store problemer i trafikkenEt stillads er tirsdag eftermiddag væltet i den kraftige vind på, H. C: Andersens Boulevard i København.

Københavns Politi skriver på Twitter:

“Vi er fremme til et større væltet stillads ved Studiestræde. Vi er ved at undersøge omfanget af skaderne. I den forbindelse er Studiestræde spærret mellem HCAB og Vester Voldgade.”

Hovedstadens Beredskab er også involveret i aktionen. De skriver på Twitter:

“Udrykning til sammenstyrtet stillads på Studiestræde ved HCA Blvd. Ingen meldinger om tilskadekomne. Sammen med. Københavns Politi er vi i gang med at sikre, at der ikke ligger personer under stilladset.”

Politiets og beredskabets arbejde giver store problemer for trafikken i området.

(Opdatering kl. 18.35: Operationschef Frank Mikkelsen, Hovedstadens Beredskab, meddeler over for presse-fotos.dk, at de har afsluttet deres del af indsatsen. Der er ikke fundet tilskadekomne personer i forbindelse med, at stilladset er væltet. Politiet er i skrivende stund stadig tilstede sammen med ejeren af stilladsfirmaet.)

Københavns Politi meddeler på Twitter, at oprydningen vil tage flere timer. Derfor vil området være afspærret det meste af aftenen.ANDRE LÆSER OGSÅ