Sofie Linde vender tilbage til DR: Vært på datingprogram

Illustrationsfoto.

Sofie Linde og Joakim Ingversen danner par privat og hjælper nu seniorer med at finde kærligheden i det nye datingprogram på DR.

Sofie Linde skal sammen med sin mand, tv-værten Joakim Ingversen, hjælpe seniorer med at finde kærligheden i et nyt datingprogram på DR.

I øjeblikket er parret i Schweiz. De arbejder nemlig på at skabe rammerne for andre, så de kan opleve det samme, som de selv har fundet i hinanden – den store kærlighed.

20 seniorer er derfor taget til Schweiz i håbet om at finde deres livspartner. Aldersspændet blandt dem ligger mellem 61 og 77 år.

DR’s nye datingprogram går under navnet Hotel Romantik, og programmet får premiere næste år. Det oplyser DR i en pressemedelelse ifølge B.T.

‘Vi er lige nu i Schweiz og optage, og det går ikke stille for sig, skulle vi hilse og sige,’ siger Sofie Linde og Joakim Ingversen i pressemeddelelsen.

Foruden DR’s nye datingeksperiment, har parret også boligprogrammet Linde på Langeland kørende på TV 2.

Sofie Linde og Joakim Ingversen var kollegaer før livspartnere

Det umage par mødtes som kollegaer for over et årti siden, da de begge arbejdede som børneværter på DR. De var blandt andet værter for børnenes Melodi Grand Prix, MGP.

Efter flere års venskab udviklede deres forhold sig, og de fandt kærligheden. I 2015 trådte de frem som kærester.

Sofie Linde har sidenhen forklaret, hvordan kærligheden mellem dem opstod i et interview med Alt for damerne.

‘Jeg er så glad for, at måne, sol og stjerner stod rigtigt, da Joakim og jeg tog i byen en aften og delte en stor portion alkohol. Det var en helt almindelig hverdag i juledagene for nogle år siden, og vi havde begge to fri næste dag. Der blev vi enige om, at vi skulle noget mere. Så tog han teten og sagde: “Nu kysser jeg dig”. Jeg har aldrig været gladere,’ sagde Sofie Linde til magasinet i 2019.

Joakim Ingversen friede til Sofie Linde efter to års forhold i 2017, og parret giftede sig snere samme år.

I dag har de døtrene Trine på seks år og Søs på tre år.

Heartland Festival byder på et stjernespækket program med både internationale og danske kunstnere, der sætter scenen på Egeskov Slot.