Race Days i Randers: Lovligt gaderæs

I dag blev startskuddet for Race Days i Randers, og der er lagt op til en weekend fyldt med fart, motorbrøl og en masse spændende aktiviteter for hele familien. Arrangementet, der er skabt for at promovere lovligt streetrace, tiltrækker både hardcore motorentusiaster og nysgerrige tilskuere fra hele landet.

Race Days har sine rødder i en bevægelse, der har arbejdet i over 10 år for at skabe sikre og lovlige alternativer til det ulovlige streetrace, der desværre stadig findes mange steder i Danmark. Ifølge RACEDAYS.DK, der står bag arrangementet, er målet at udbrede kendskabet til lovligt gaderæs og hjælpe flere kommuner med at etablere permanente baner.

En af de store milepæle blev nået i 2014, da Danmarks første permanente streetracebane blev etableret i Aalborg, hvilket skabte stor interesse i andre dele af landet. Randers kom hurtigt med på bølgen, og i maj 2016 blev en streetracebane åbnet på Frederiksdalsvej, hvor Race Days nu drives af Striben Randers.

Weekenden byder på både spektakulære racerløb og spændende aktiviteter uden for banen. Det er ikke kun de hurtige biler, der er i centrum, men også en stemning af fællesskab og fest. Foruden løbene er der masser af underholdning for hele familien med mad og musik.

Race Days fortsætter resten af weekenden, og hvis du ikke allerede har planer, er der stadig rig mulighed for at komme ud og opleve farten på tæt hold i Randers.

SE BILLEDERNE HER: