10. jun. 2023 - 21:47

Politiet sætter ind med hunde, helikoptere og droner: 12-årig pige skal findes!Obs: Sagen er afsluttet. Derfor har Presse-fotos.dk fjernet navnet og billedet af pigen. Læs opdatering HER.

Politiet sætter helikoptere, hunde og droner ind i jagten på den 12-årige pige, der forsvandt fra sit hjem i Store Heddinge på Stevns natten til lørdag.

“Vi har en betragtelig efterforskningsmæssig indsats,” siger vagtchef Mikael Rahn, vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi, til tv2.dk

Ifølge vagtchefen havde der været en uoverensstemmelse mellem pigen og hendes forældre inden sengetid fredag aften, og det er dét, som har fået hende til at løbe hjemmefra.

LÆS OGSÅ: Politiet offentliggør foto: Hvor er den 12-årige pige?

Den 12-årige pige er forsvundet uden sin mobiltelefon, og det er bl.a. det, som bekymrer politiet og ikke mindst forældrene.

Vagtchefen understreger, at der lige nu ikke er noget, der indikerer, at der skulle være sket en forbrydelse. Men omvendt skal en 12-årig pige ikke være væk så længe hjemmefra, uden at forældrene ved det

LÆS OGSÅ: 12-årig pige forsvundet: Nu er der nyt i sagen

Den 12-årige pige havde det tøj på, da hun forsvandt, som du kan se til højre på billedet her på artiklen – altså grøn jakke og ternede bukser.

Hvis du kan hjælpe politiet, skal du ringe 114.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER