25. jan. 2023 - 17:31

Politiet passede babyer i storcenter efter stor evakuering af skoleFoto: Københavns Politi’s Twitter.

Tirsdag formiddag evakuerede brandvæsnet Skolen på Nyelandsvej på Frederiksberg, da de fandt en gaslækage på Nyelandsvej. Babyer fra den integrerede daginstitution ved siden af skolen og børn fra skolen blev sendt over i Frederiksbergcentret. Her skulle de afvente, om de blev sendt hjem, eller om de kunne vende tilbage til klasselokalerne igen.

Da de yngste børn i institutionen var midt i middagsluren, da beredskabet gav besked om, at alle skulle forlade bygningen. Her trådte Københavns Politi ind og tog sig af de yngste børn, som stadig sov.

Med barnevogne og babyer kunne betjente ses gå rundt i centret, så børnene fik forstyrret søvnen, mens arbejdet stod på.

LIGE NU LÆSER ANDRE: REDNINGSAKTION PÅ GÅRD: FLERE KØER SIDDER FAST I GYLLETANK

Efter nogle timer meddelte beredskabet, at det ikke var muligt for eleverne at vende tilbage, da gaslækagen nu skulle findes og repareres ved at grave Nyelandsvej op.

Politiet oplyser onsdag, at de vil komme på besøg på skolen igen, hvor de vil snakke med børnene om, hvad der skete, da de blev sendt ud af klasselokalet.ANDRE LÆSER OGSÅ