17. jul. 2022 - 12:08

Politiet jagter 17-årig efter voldsomt overfald: Meld dig selv!Københavns Politi har anholdt to unge mænd for overfald og røveri først på måneden på Christiania i København. Politiet opfordrer en tredje ung mand til at melde sig selv.

“Jeg vil på det kraftigste opfordre ham til at melde sig selv, da vi godt ved, hvem han er og lige nu leder efter ham,” siger politikommissær Martin Christensen til politi.dk

De to anholdte i sagen er en 16-årig og en 20-årig. Den eftersøgte er 17 år.

SE OGSÅ: DEL 1 | HISTORIEN OM MARLENES ‘LUDERLIV’: ‘FØRSTE GANG JEG HAVDE EN PIK I MUNDEN, VAR JEG TRE ÅR GAMMEL’

Politiets mistanke er, at det er dem, som for 14 dage siden overfaldt en 16-årig dreng, som var på vej ind på Christiania.

Drengen blev slået og sparket, indtil han mistede bevidstheden, der blev smidt en fyldt dåse i hovedet på ham, og da han lå bevidstløs på jorden, røvede overfaldmændene desuden hans ejendele. Til sidst kørte en af de tre overfaldsmænd ind i ham med en knallert.

“Det er et særdeles brutalt overfald. Vores efterforskning viser, at den forurettede og de formodede gerningsmænd har en form for tidligere relation, men vi kan ikke gå i detaljer omkring dette på nuværende tidspunkt,” siger politikommissær Martin Christensen.