Politiet finder to tilfangetagende personer i lejlighed

To mænd har i fem døgn befundet sig på en adresse i Tilst mod deres vilje. To mænd er sigtet

To mænd på 26 og 29 år er sigtet for blandt andet at have udøvet frihedsberøvelse mod to yngre mænd, som i flere døgn har befundet sig på en adresse i Tilst mod deres vilje.

De to sigtede mænd har tirsdag været fremstillet i grundlovsforhør, og her har en dommer besluttet at varetægtsfængsle dem i foreløbig fire uger.

Det skriver Østjyllands Politi på det sociale medie X.

Østjyllands Politis presseafdeling oplyser, at politiet mandag aften modtog en anmeldelse om, at en person var frihedsberøvet på en adresse i Tilst. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor politiet fandt fire mænd.

Her var det politiets indtryk, at en 19-årig og en 23-årig mand befandt sig på adressen mod deres vilje, og de to andre mænd blev anholdt.

SE OGSÅ: MAND FUNDET DØD PÅ ÅBEN GADE: KVINDE ANHOLDT

I forbindelse med en ransagning af adressen fandt politiet flere kilo hash.

TV2 Østjylland, der var til stede under grundlovsforhøret, skriver, at de to sigtede og andre uidentificerede medgerningsmænd skal have tvunget de to mænd til at pakke hash, rulle joints og besvare sexannoncer.

Det skal ifølge TV2 Østjylland være stået på i en periode på fem dage indtil mandag, hvor gerningsmændene blev anholdt.

Anklager Rosa Pape mener ifølge mediet, at de to frihedsberøvede mænd var strippet fast og tvunget til at arbejde for gerningsmændene.

De to sigtede nægtede sig begge skyldige.

Illustrationsfoto