13-årig pige er blevet væk: Nu leder politiet efter hende med hunde!

Syd- og Sønderjyllands Politi fortsætter deres eftersøgning af den 13-årige, der blev meldt savnet den 8. oktober, efter hun forlod sit bosted på Jupitervænget i Esbjerg.

Torsdag eftermiddag foretager hundepatruljer en søgen efter spor i nærområdet i Sønderris, hvor hun sidst blev set søndag aften.

Vicepolitiinspektør Søren Rønnov udtaler i en pressemeddelelse på politiets hjemmeside: ”Det er bekymrende, at hun har været væk siden søndag aften. Vi har fortsat ikke nogen indikationer på, at der ligger noget strafbart bag, men vi har hele tiden efterforsket bredt, og det fortsætter vi med.”

LÆS OGSÅ: Nu har 13-årig pige været forsvundet i fire dage: Jasmin er stadig ikke dukket op

Syd- og Sønderjyllands Politi har modtaget mange tip og henvendelser i sagen fra borgere.

Vicepolitiinspektør Søren Rønnov tilføjer: “Vi er meget glade for hjælpen og opfordrer borgerne til fortsat at hjælpe os med at finde hende. Vi følger op på alle henvendelser og gør alt, hvad vi kan for at finde hende.

Har du oplysninger, der kan hjælpe politiet med at finde hende, så ring på telefon 1-1-4.

Signalement: Pigen er 13 år gammel, 160 cm høj, og hendes kropstype er almindelig. Hun har lyst, brunt og langt hår. Da hun sidst blev set søndag, bar hun en hvid hættetrøje, en sort jakke med pelskrave, cowboybukser og hvide/guld/sorte Nike-sko.