Overvejer at tage livet af sig selv

En politiaktion med en selvmordstruet person har resulteret i, at en motorvej er blevet fuldstændig nedlukket. Det er endnu uklart, hvornår vejen kan genåbne

Politiet arbejder torsdag eftermiddag omkring en motorvejsstrækning, hvilket har resulteret i en afspærring af samtlige spor i begge retninger.

Det oplyser Vejdirektoratet i sit traffikkkort.

‘Politiindsats, Vejen er spærret, Politiet dirigerer trafikken. Det er uvist hvornår der genåbnes,’ lyder det fra Vejdirektoratet.

(Artiklen fortsætter under faktaboksen)

På nuværende tidspunkt er det uklart, hvad politiet foretager sig på motorvejen, men der er ikke meldinger om, at der skal være sket et færdselsuheld.

Samtidig viser billeder fra stedet, at politiets indsats koncenterere sig omkring en bro, der går tværs over motorvejen.

Senere bekræfter vagtchef ved Nordjyllands Politi Torben Arendrup overfor mediet Nordjyske, at indsatsen skyldes en uligevægtig person, som står på den pågældende motorvejsbro.

Hændelsen foregår på E45 Frederikshavnmotorvejen mellem <15> Jyske Ås og <13> Sæby S fra omkring klokken 12.00.

‘Trafikken ledes fra ved Flauenskjold. Det er uvist, hvornår motorvejen genåbnes,’ lyder det videre.

Presse-fotos.dk følger sagen …

Det er efterhånden flere år siden, at den folkekære kvinde Mopper – kendt fra Familien fra Bryggen og mor til Mikkel og Linse Kessler – afgik ved døden. Nu afslører Mikkel Kessler den ellers hemmeligholdte dødsårsag.

Politiet har afspærret broen i forbindelse med aktionen