19. sep. 2022 - 18:26

Overgreb på mindreårig dreng: Politiet efterlyser to større drengeHer ses legepladsen, hvor overgrebet fandt sted. Arkivfoto

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser to drenge i en sag om overgreb på en mindre dreng i SFO’en Lærkely i Ølgod.

Overgrebet mod den mindreårige dreng fandt sted søndag eftermiddag den 28. august 2022 på legepladsen ved SFO´en Lærkely i Ølgod.

Den ene af de efterlyste drenge beskrives som en dreng med lys hud og mørkt hår med sort T-shirt, sorte shorts og et løbehjul. Den anden dreng var lidt højere, mørk i huden, med sort hår og lidt krøller. Også han havde sorte shorts på. Drengene skønnes til at være mellem 10 og 17 år . men de kan være ældre.

Et vidne har muligvis set drengene komme gående ad en grussti fra legepladsen ved Lærkely mod børnehaven Skovbrynet. Dette vidne vil Syd- og Sønderjyllands Politi gerne i kontakt med.

LÆS OGSÅ: To drenge begik seksuelt overgreb på mindreårig på legeplads: Kan du hjælpe politiet?

Derudover vil politiet også gerne tale med alle andre, der har været i området omkring legepladsen søndag den 28. august, samt vidner, der kan have set episoden på legepladsen eller måske har mødt de to drenge andre steder i Ølgod den 28. august.

Politiet vil også gerne høre fra dig, hvis du har en ide om, hvem de to drenge kan være. Ring 1-1-4 hvis du kan hjælpe.

Syd- og Sønderjyllands Politi kommer til Ølgod torsdag den 22. oktober fra klokken 14-18, hvor alle er velkomne på Torvet i Ølgod til en dialog med politiet eller komme forbi, hvis man har oplysninger, der kan hjælpe i efterforskningen.