11. sep. 2022 - 14:26

To drenge begik seksuelt overgreb mod mindreårig på legeplads: Kan du hjælpe politiet?Legepladsen hvor det seksuelle overgreb skete

I et forsøg på at opklare en sag om et seksuelt overgreb på en mindreårig dreng på en legeplads i Ølgod, var politiet søndag til stede med en politibus i byen

I weekenden den 27. og 28. august blev der begået et seksuelt overgreb mod en mindre årig dreng på legepladsen ved Ølgod Skoles SFO i Skolegade i Ølgod i Sydvestjylland.

I forbindelse med efterforskningen af den sag havde Syd- og Sønderjyllands Politi søndag placeret en politibus/mobil politistation ved P-pladsen ved Netto på Industrivej i Ølgod, hvor de prøvede at komme i kontakt med personer, der måske kunne have været vidne til hændelsen eller have andre oplysninger i sagen.

Politiet mener, at to drenge i alderen 10 til 17 år skulle være gerningsmændene. De søger specifikt vidner, der kan have set de to i området omkring Ølgod Skole lørdag den 27. august eller søndag den 28. august i dagtimerne.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Den mobile politistation foran Netto

SE OGSÅ: POLITIET ADVARER ALLE DANSKERE: SIG NEJ TAK TIL INVITATIONEN!

Drengene beskrives som beskrevet som værende 10 til 17 år, mørkt hår, iført mørke shorts, og så havde den ene formentlig medbragt et løbehjul.

Da der er tale om en verserende sag, har Syd- og Sønderjyllands Politi ikke flere kommentarer.

Har du oplysninger i sagen, kan Syd- og Sønderjyllands Politi kontaktes på 1-1-4.

Overgrebet på drengen foregik i weekend. Derfor har sagen intet med skolen at gøre.