Over 5 kilo hash gravet op i kolonihave: Folk strømmer til for at finde mere

Arkivfoto

I sidste uge er der blevet fundet 5,2 kilo hash under jorden i en kolonihaveforening i Skive. Da kolonihavefolkene ville klargøre jorden i et hus, så den nye ejer kunne flytte ind, fandt de flere poser med hash under jorden. Nu får politiet anmeldelser om, at andre møder op med skovl og lygter, i håb om at finde mere hash.

Det skriver TV Midtvest.

Siden nyheden om fundet af 5,2 kilo hash, har tre beboere i kolonihaven haft ubudne gæster, der har stået og gravet i jorden i håbet om at finde flere poser.

“Det er unge mennesker, som dukker op i kolonihaven med en simpel skovl, man kan købe i Jem & Fix, og begynder at grave”, fortæller Niels Bach, der er politiassistent hos Lokalpolitiet i Skive.

LIGE NU LÆSER ANDRE: ANKLAGET FOR VOLDTÆGT EFTER “GANSKE ALMINDELIG DATE” – NU ER HAN FRIFUNDET

Senest har en gruppe unge mennesker lagt vejen forbi natten til torsdag. Her har de været udstyret med skovl og pandelamper for at prøve lykken.

Der er intet at komme efter

Politiet i Skive har aflagt flere besøg til kolonihaven for at sikre, at der ikke ligger mere narko under jorden.

“Vores narkofører var dernede dagen efter igen, og nu er der lukket og slukket, og der er ikke mere at komme efter, det vil jeg godt garantere, siger Niels Bach til TV Midtvest.

– Men vi vil da ikke lave indvendinger, hvis folk synes det er sjovt at bruge deres vinterferie på at grave i en kolonihave. Man skal bare huske, at grundene er privat ejendom, og så er der jo altså ikke noget at finde dernede, understreger han.