Nyt i Filippa-sagen: To af de anholdte er løsladt!

Foruden en 32-årig mand har politiet haft anholdt to personer fra lokalområdet i sagen om den 13-årige pige Filippa, der var forsvundet i et døgn.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter søndag eftermiddag. De to blev anholdt søndag og er løsladt igen senere på dagen.

– De er nu blevet afhørt, og der er ikke noget i politiets efterforskning, der tyder på, at de har noget med Filippas forsvinden at gøre. Derfor er de begge nu løsladt igen, skriver politiet.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyste på et pressemøde søndag eftermiddag, at det havde foretaget flere anholdelser i sagen. Men det ville ikke fortælle, hvor mange der var anholdt.

Men politiet oplyste samtidig, at det har anholdt en 32-årig mand, som vil blive fremstillet i grundlovsforhør mandag. Her vil en anklager kræve ham varetægtsfængslet.

LÆS OGSÅ: 13-årige Filippa fundet i live

Det er endnu uvist, hvad han vil blive sigtet for.

Den 13-årige Filippa blev meldt savnet lørdag, da hun forsvandt efter sin tur med at uddele aviser i området ved Kirkerup sydøst for Slagelse. Pigens cykel, taske og telefon blev efterfølgende fundet på en vej på avisruten.

LÆS OGSÅ: Aktion i Korsør efter Filippa-sagen: Politiet beslaglægger bil

Søndag kunne politiet på et pressemøde kort efter klokken 15 komme med nyheden om, at pigen var fundet i live – og ved bevidsthed.

Det er ikke blevet oplyst, hvad der nærmere skal være sket med hende.