30. nov. 2022 - 8:49

Molotov-cocktail mod borgmesters hus: ‘Tak til dansk politi!’Arkivfoto

Mandag blev der kastet en benzinbombe – en såkaldt molotov-cocktail – mod det hus, der tilhører borgmesteren i Greve, Pernille Beckmann (V).

Borgmesteren troede i første omgang, at der var tale om et kanonslag, men det var altså en molotov-cocktail. Derfor har politiet foretaget undersøgelser omkring huset, og borgmesteren er taknemmelig for politiets arbejde.

Tirsdag skrev hun på sin Facebook-profil:

“Tak til det danske politi🙏🏻

Mandag sidst på eftermiddag finder jeg to vandballoner som er smidt ind over hegnet til vores hus, og der lyder et stort brag som jeg blot tænker er et kanon slag.

Vi Tænker ikke mere over det, andet end jeg altid beder politiet om at notere dette, det gør jeg altid når jeg eller min familie udsættes for hændelser der minder om chikane.

Men senere på aften finder vi en flaske som indeholder papir der er smurt ind i en eller anden form brandbart væske, flasken er er forsøgt antændt, det viser sig at den nok er kaste mod et af vores vinduer og det var ikke et kanonslag som først antaget.

LÆS OGSÅ: Kaos i København: Mand tager tøjet af og smider sig foran køretøjer

Så tager sagen en lidt anden drejning, for selvom jeg nu selv tror på det er drengestreger, så er det nu også blevet sag der er alvorlig, og en sag som man kan blive dømt for.

Politiet har sikret bevismateriale og undersøger det nu for finger aftryk mv. de var også ude med hundepatrulje i området i går aftes.

Jeg har derfor brugt en del af dagen på at drøfte med politiet hvordan sikkerheden omkring mig og min familie kan øges, og det vil den blive.

Jeg fortæller dette fordi jeg ved at naboer mv. har oplevet politiet har været tilstede på min adresse i går og i dag, jeg ønsker ikke der skal gå alle mulige forkerte historier rundt om hvorfor politiet har været tilstede.

Vi er lidt chokeret over det, men vi finder tilbage til hverdagen igen når chokket lige har lagt sig.

Endnu engang tak til vores fantastisk politi for jeres hjælp, i fortjener at få

De ressourcer der skal til for at skabe tryghed hos os alle🙏🏻

Boye Rasmussen, vagtchef, Midt- og Vestsjællands Politi siger til sn.dk, at politiet er i tæt dialog med Pernille Beckmann.

“Vi opfordrer også til, at hvis der er nogle borgere, der har bemærket noget i relation til den hændelse, må man meget gerne ringe 114,” siger han.ANDRE LÆSER OGSÅ