McDonald’s åbner på Nørrebro efter 14 år

Arkivfoto: McDonald's åbner igen på Nørrebro.
Arkivfoto.

McDonald’s lukkede på Nørrebro for 14 år siden. Nu vender restauranten atter engang tilbage med sine saftige burgere.

14 år efter McDonald’s lukkede på Nørrebros Runddel, vender burgerkæden igen retur til Nørrebro og Nordvest.

Det skriver Københavnliv.

McDonald’s er ikke set på Nørrebro siden den 30. november 2010, hvor burgerkæden valgte at lukke deres restaurant i forbindelse med nedrivningen af Ungdomshuset et stenkast derfra.

I kølvandet på nedrivningen udtalte den tidligere franchisetager af McDonald’s på Nørrebros Runddel, Kaj Johansen, til Dagbladet Information, at salget i restauranten dalede med 20-25 procent, da Ungdomshuset blev revet ned.

Men nu prøver burgerkæden endnu engang lykken i bydelen.

‘Vi glæder os meget til at åbne en ny restaurant i Nørrebro Bycenter inden årets udgang. Restauranten kommer både til at henvende sig til familier på indkøb, da den får et stort legeland, men vi regner også med, at mange på Nørrebro vil benytte sig af vores tilbud om at få maden leveret hjem, da restauranten også åbner med McDelivery,’ siger driftsdirektør hos McDonald’s i Danmark, Peter Strand.

McDonald’s er en del af forvandlingen på Nørrebro

Helt nøjagtigt kommer den nye burgerkæde til at ligge på Lygten 2. Her vil den være en del af forvandlingen, som Nørrebro Bycenter står overfor lige nu.

‘Det er en kæmpe nyhed, som vi virkelig har glædet os til at dele. McDonald’s kommer til at rykke ind i 600 kvadratmeter af det i alt 1250 kvadratmeter store H&M lokale. Det bliver fantastisk,’ siger Christina Nymand Nielsen, der er centerchef for Nørrebro Bycenter.

Blandt andet kommer burgerkæden til at dele det store lokale med det fransk inspirerede bageri Bagt samt yderligere 1-2 fortsat ukendte aktører. Den endelige åbningsdato er dog ikke fastlagt endnu.

McDonald’s åbner ny restaurant ved motorvej. Billister på rastepladsen kan nu se frem til burgere, hvis sulten melder sig under køreturen.

ONP.