Lars Hjortshøj jubler: Skal være far

Illustrationsfoto.

Lars Hjortshøj deler glædelig nyhed. Kæresten er gravid, og komikeren skal dermed være far for tredje gang.

Den danske komiker har en del at se frem til for tiden. Han skal nemlig have et barn med sin nye kæreste, Camilla.

Det skriver SE og HØR.

57-årige Lars Hjortshøj har allerede to voksne børn med sin eks-hustru Tina Bilsbo, men nu venter han altså et tredje barn med sin 23 år yngre kæreste, Camilla.

Det er ikke meget offentligheden kender til Camilla, men i et interview sidste år har Lars Hjortshøj fortalt, at han fandt kærligheden, da han mindst ventede den.

I løbet af deres forhold har børn dog været et løbende tema. Nok har komikeren to børn, men Camilla har ingen.

‘Som udgangspunkt tænkte jeg jo, at jeg har de børn, jeg skal have. Samtidig er det også lidt egoistisk at sige, at så må hun ikke få børn. Jeg skal jo ryste min tro på, hvordan tingene skal være – min forestillingsverden. I mit hoved er man 30 år, når man får børn, ligesom jeg selv var,’ udtalte den 57-årige komiker i forbindelse med programmet All Exclusive.

Lars Hjortshøj blev skilt med Tina Bilsbo i 2021 efter 26 års ægteskab. Sammen fik de børnene Emma og Oscar. Komikeren fandt kærligheden igen i 2023, og danner altså nu par med den 23 år yngre Camilla.

Det er ikke kun komikeren, der har noget at juble over. Morten Messerschmidt har for nylig også delt en glædelig nyhed med sine følgere.