Krænkede tre 10-årige piger: Politiet efterlyser blotter i Frederikshavn

Nordjyllands Politi efterlyser i øjeblikket en gerningsmand til tre tilfælde af blufærdighedskrænkelse i Frederikshavn.

Mandag modtog politiet nemlig tre anmeldelser angående blufærdighedskrænkelse fra forskellige områder i Frederikshavn i tidsrummet 17.30-18.05.

Blottede sin penis for 10-årige

I det første tilfælde blottede manden sin penis for tre forbipasserende 10-årige piger ved kælkebakken ved Søparken i Frederikshavn klokken 17.30.

Omtrent en halv time senere blev en 24-årig krænket, da gerningsmanden fremviste sin penis, mens han onanerede. Denne krænkelse foregik i Engparken i samme by.

Kun fem minutter senere blev en 12-årig dreng og en 12-årig pige ligeledes krænket, da manden blottede sin penis for børnene ved Frydenstrandsskolen.

Kontakt politiet hvis du ser manden

Politikommissær Carsten Straszek oplyser, at det højst sandsynligt er samme mand, der står bag alle tre tilfælde, da det er foregået inden for så afgrænset et geografisk område og inden for så kort tid. Desuden minder vidnernes beskrivelse af gerningsmanden om hinanden.

Vidnerne beskriver manden som ca. 30 år, spinkel af bygning, dansk af udseende og iført mørkblå/sort jakke med hætte og arbejdsbukser. Manden havde ligeledes en cykel – muligvis en mountainbike.

”Vi tager den slags anmeldelser meget alvorligt, og vi har indledt efterforskning for at få identificeret og pågrebet den formodede gerningsmand,” siger Carsten Straszek, der opfordrer alle med oplysninger i sagen til at ringe til politiet på 114.