Jagt sat ind efter denne mand: Buspassager i chok

Obs: Politiet oplyser, at den mistænkte gerningsmand er blevet anholdt i forbindelse med efterlysningen. Derfor fjerner Presse-fotos.dk hans billede fra artiklen

En helt tilfældig person er blevet udsat for grov og personfarlig kriminalitet. Politiet er skredet til anholdelse af en mistænkt, men nu efterlyses en anden offentligt

Med navn og billede efterlyses en på nuværende tidspunkt ikke-identificeret gerningsmand i offentligheden af politiet.

Der sker efter et groft og tilsyneladende helt umotiveret overfald begået mod en tilfældig borger af to mænd.

Overfaldet var så alvorligt, at offeret måtte bringes til hospitalet med flere behandlingskrævende skader i hoved og ansigt.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det voldsomme overfald fandt sted ved et busstoppested på Sohngårdsholmvej i Aalborg den 21. juni omkring klokken 23.38.

Nordjyllands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at en af de mistænkte gerningsmænd er i politiets varetægt – men at den anden stadig på fri fod.

Derfor deles billeder af den mistænkte nu i håb om, at det kan føre til hans pågribelse.

‘Politiet vil gerne høre fra vidner, der kan identificere gerningsmanden,’ lyder det i pressemeddelelsen.

Den formodede gerningsmand beskrives som lys i huden. På gerningstidspunktet bar manden en sort dynjakke, sorte vanter, grå joggingbukser samt et lyserødt digitalur.

Derudover medbragte han en mørk skuldertaske med Louis Vuitton-mønster.

‘Vi opfordrer den efterlyste til selv at rette henvendelse til politiet hurtigst muligt,’ oplyser Nordjyllands Politi i pressemeddelsen.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte Nordjyllands Politi på telefon 1-1-4.

Pilou Asbæk er netop blevet anmeldt til politiet i en meget alvorlig sag sammen med madanmelder Søren Frank fra Berlingske. Læs den historie her.