Hus Forbi holder gratis støttekoncert

Snart finder Hus Forbis støttekoncert sted.
Snart finder Hus Forbis støttekoncert sted.

Hus Forbi inviterer til gratis støttekoncert. Der er lagt op til en hygggelig og festlig dag, når artister lægger vejen forbi til ære for landets mest udsatte borgere.

Den 31. august holder foreningen Hus Forbi en støttekoncert til ære for landets hjemløse og udsatte borgere. Det er en gratis koncert, hvor du har mulighed for at have en fantastisk tid i en god sags tjeneste.

I første omgang er det formanden for Hus Forbi, Simon S. Nielsen, der sætter gang i programmet med en velkomsttale. Han vil byde de fremmødte velkommen og ønske dem en god koncert.

Efterfølgende vil der blive taget hul på underholdningen, hvor sangere som Chief 1, Mathilde Falch og Bo Evers tager over scenen og sørger for en mindeværdig dag.

Komiker og skuespiller Brian Mørk lægger også vejen forbi koncerten i løbet af dagen og sætter præg på festen.

De hjemløses talerør

Hus Forbi er en forening, som er til for de hjemløse og udsatte borgere i Danmark. Foreningen står også bag en landsdækkende avis, som går under selvsamme navn.

Avisen har til hensigt at skabe opmærksomhed på skæve sociale og samfundsmæssige forhold, og fungerer som et talerør for hjemmeløse. Gennem avisen får de hjemløse nemlig mulighed for at skabe debat og fortælle om aktuelle skævvridninger i samfundet.

Det er socialt udsatte borgere, professionelle journalister samt fotografer, der står bag avisen og dets digitale indhold, og det er hovedsageligt de hjemløse selv, der står for avissalget på gaden.

Selve avisen koster 50 kroner, hvorimod sælgeren tjener 25 kroner pr. solgt avis.

Du kan læse mere om Hus Forbi på deres hjemmeside.

Støttekoncerten bliver støttet af en række foreninger. Bl.a. tæller navne som 3F København, HK Hovedstad og Socialpædagogerne Storkøbenhavn m.m.

Den gratis koncert finder sted i Mølle Allé 26, 2500 Valby og begynder den 31. august klokken 14.

Snart løber dette års Ringsted Festival af stablen, og festglade mennesker i alle aldre lægger vejen forbi byen midt på Sjælland.