05. jan. 2023 - 11:57

Hun afleverede sin lillebror i børnehave: 14-årig pige forsvundet siden onsdag morgenObs: Familien oplyser, at den 14-årige pige nu er fundet i god behold. Derfor har Presse-fotos.dk valgt at fjerne fulde navne og billedet af hende fra artiklen

En 14-årig pige er forsvundet, efter at hun onsdag morgen havde afleveret sin lillebror i børne-institutionen Valhalla på Kong Georgs Vej på Frederiksberg.

Farooq skrev på Facebook onsdag aften:

“Kære alle

Vi savner at høre fra vores elev, Ayah, på 14 år, der har været savnet siden kl. 8:25 i morges, hvor hun afleverede sin lillebror på Kong Georgs Vej (Valhalla), nær sit hjem på Frederiksberg.

Hendes telefon er umiddelbart kort tid efter blevet slukket. Ingen har hørt eller set hende efterfølgende. Politiet er naturligvis orienteret.

Kontakt evt 53******.”

Københavns Politi bekræfter i en e-mail over for presse-fotos.dk, at de har modtaget anmeldelsen om den forsvundne Ayah.

“Vi modtog anmeldelsen onsdag aften. Vi iværksatte dér en eftersøgning efter hende, som fortsætter. Vi hører gerne fra enhver, der har kendskab til, hvor hun er – eller gerne hende selv,” skriver Københavns Politi.

Hvis man ved noget, kan man ringe på 114.ANDRE LÆSER OGSÅ