Hooligans går amok på politibetjente

Der var ganske enkelt kaos i gaderne efter fodboldkampen mellem Brøndby IF og FCK søndag eftermiddag. Det gik ud over personer, skilte og flere betjente. I alt er der tale om 12 voldssager, som nu ligger hos Københavns Politi.

Politiet var massivt til stedet før, under og efter fodboldkampen. Først blev de mange brøndbyfans fulgt til Parken, men efter kampen gik det helt amok.

Efter nederlaget til FCK gik fansene amok med skældsord og fyrede fyrværkeri mod politiet ved Fælledparken.

Det oplyser politikredsen til Bold.dk.

“Hvis ikke der er nogen fra den modsatte fraktion at gå i flæsket på, så kan man jo gå i flæsket på politiet. Vi havde derfor desværre i går 12 tilfælde af det, vi kalder vold mod tjenestemand. Altså hvor vores kolleager enten bliver slået, sparket eller får kastet ting mod sig”, lyder det fra Peter Dahl, der er chef for beredskabet.

Inden de mange hooligans gik amok på betjentene var en gruppe forbi 7-Eleven på Svanemøllen Station, hvor de har plyndret butikken, fortæller beredskabschefen.

Nu er politiet i gang med at undersøge plyndringen af butikken, samt de mange voldssager. Der har ikke været nogen anholdelser i forbindelse med derbyet.