Frisørmester tilbyder gratis klipning til udsatte i Randers

Frisørmester tilbød gratis klipning til foreningens udsatte borgere.

Frisørmester tilbød gratis klipning i SAM-foreningens kolonihavehus i Randers. Her kombinerede han social støtte med en hyggelig sammenkomst.

Mandag den 21. oktober filmede frisørmester Kristian Thygesen en del af hans personlige dokumentar i SAM-foreningens kolonihavehus.

Her tilbød han gratis klipning til foreningens udsatte borgere som en måde at bruge sine evner til socialt og psykisk velvære.

Formålet med klipningen var således at give de udsatte borgere noget at tænke over og sætte fokus på SAM’s betydningsfulde arbejde i Randers.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Efter klipningen blev der serveret grillmad, herunder pølser med brød.

SAM-foreningen hjælper regelmæssigt udsatte borgere gennem fællesskab og aktiviteter.

Foreningen samarbejder tilmed med discountkæden Rema 1000 for at levere varer, som de udsatte borgere frit kan tage med hjem.

Foruden klipningen blev der serveret grillmad, herunder pølser med brød, hvilket skabte en hyggelig atmosfære blandt deltagerne.

Begivenheden fandt sted på Benzonvej 7, i SAM’s kolonihavehus i Randers.

Presse-fotos.dk var til stede under klipningen og den efterfølgende sammenkomst i Randers og bringer billeder fra stedet. Se billederne nedenunder:

Hafnia 2024 forenede generationer i frimærkernes verden. Ved den internationale frimærkeudstilling var der sjældne skatte at finde.

ONP.