Fængslet efter knivstik: Narkohandel gik galt

Illustrationsfoto

Der var formentlig tale om et sammenstød internt i det kriminelle miljø, da en 38-årig mand natten til torsdag blev knivstukket i brystet.

En 38-årig mand blev indlagt på hospitalet natten til torsdag, efter at han blev stukket i brystet med kniv – formentlig i forbindelse med en narkohandel, som gik i vasken.

Det sagde Jesper Sørensen, vagtchef ved Nordjyllands Politi, tidligt torsdag morgen til Ritzau.

Nu er manden fængslet, og Nordjyllands Politi melder ud i en pressemeddelelse om hændelsen, der fandt sted i Nørresundby.

En 45-årig mand var mistænkt og han blev anholdt kort efter hændelsen.

Grundlovsforhøret er nu overstået, og manden bliver nu fængslet i fire uger.

Klokken 00.35 modtager Nordjyllands Politi anmeldelsen. De vælger hurtigt at sende ‘adskillige patruljer og redning til stedet,’ skriver de i pressemeddelelsen.

Der blev iværksat førstehjælp, og forurettede blev hastigt indbragt til hospitalet, hvor hans tilstand i første omgang var kritisk. Den 38-åriges tilstand er nu stabil.

Retsmødet foregik for lukkede døre ved Retten i Aalborg. Her blev han sigtet for grov vold og varetægtsfængsles i fire uger.

Vicepolitiinspektør Niels Kronborg, der leder politiets efterforskning, fortæller om hændelsen: 
”Vores hypotese er, at knivstikket er kulminationen på en fejlslagen narkohandel. Har man oplysninger omkring knivstikkeriet, så søger vi stadig vidner til nattens overfald – kontakt endelig politiet på telefonnummer 114. Hvis man som borger i området føler sig utryg, eller har spørgsmål til politiet, så er man naturligvis også velkommen til at ringe.”

Presse-fotos.dk dækkede historien tidligere i dag, læs mere her.

LÆS OGSÅ:

Skuddrab på Frederiksberg: Teenager sigtet

Lægeambulance og rutebus brager sammen: Kørte udrykning