Drenge udsat for alvorlig forbrydelse ved Netto

Politiet rykkede talstærkt ud til en Netto-forretning og en folkeskole efter et alarmopkald fra stedet. Flere teenagere er ofre i sagen

Sydøstjyllands Politi modtog mandag klokken 11.30 en anmeldelse om et slagsmål mellem nogle personer ved Netto på Vestergade i Horsens.

Her var en 17-årig dreng ifølge politiet blevet slået i hovedet med et knytnæveslag, mens han også var blevet truet med en kniv. En 14-årig dreng var samtidig også involveret og var også blevet truet med en kniv.

Da betjente nåede frem til stedet var parterne flygtet, men vidner kunne oplyse, at de muligvis var løbet ind på en nærliggende skole på Fussingvej.

”Når vi modtager en anmeldelse som denne, hvor gerningspersoner, der eventuelt måtte være i besiddelse af en kniv, er til stede på en skole, så tager vi det alvorligt,” udtaler vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard fra Sydøstjyllands Politi og fortsætter:

”Derfor blev flere politifolk sendt til skolen for at undersøge det nærmere og for at få fat i gerningspersonerne. Det lykkedes os ikke at finde frem til dem, og der er intet, der på nuværende tidspunkt peger på, at gerningspersonerne i forbindelse med hændelsen på Vestergade havde været til stede på skolen.”

Indtil videre er det Sydøstjyllands Politis opfattelse, at der er tale om en isoleret hændelse mellem unge mennesker, der på forhånd har kendskab til hinanden.

Motivet er på nuværende tidspunkt ukendt, men det skal den igangværende efterforskning forsøge at afdække.

Sydøstjyllands Politi vil i løbet af tirsdagen være til stede omkring den pågældende Netto samt folkeskolen, hvor man som borger vil kunne komme i dialog med betjente om hændelsen.

Politiet efterlyser samtidig vidner til voldsepisoden og ønsker også andre oplysninger, der kan føre til opklaring af sagen.

Hvis du har det, så høre politiet meget gerne fra dig på telefon 1-1-4.

I en anden meget alvorlig sag er en lille pige i en lyserød flyverdragt blevet kørt ihjel af en varevogn foran sin far. En 30-årig mand sad bag rattet, og han sidder i dag på anklagebænken stillet for en dommer ved Københavns Byret.

Illustrationsfoto