Drama i børnehaven: Børn låst inde efter lukketid

Børnehaven
Her ses den pågældende børnehave

En tilsyneladende almindelig dag i børnehaven udviklede sig pludselig dramatisk, da en hændelse kort før lukketid førte til et uventet opkald til alarmcentralen. Nu rejser episoden flere spørgsmål, mens Presse-fotos.dk er kommet i besiddelse af et internt dokument

‘Kære forældre. Vi har desværre har en meget uheldig episode i Troldehøj i går (tirsdag red.).’

Sådan starter Børnehuset Troldehøj på H. P. Christensens Vej 24 i Helsingør onsdag formiddag en besked til forældrene, som beskriver en hændelse, der skete i børnehaven kort før lukketid.

En hændelse, som betød, at der måtte ringes efter hjælp via alarmcentralen.

Presse-fotos.dk er kommet i besiddelse af det interne dokument, som afslører, hvordan optrinnet kunne ske.

‘Klokken 16.45 bliver en moster og to børn låst inde på vores matrikel. Mosteren har været for at hente hendes to niecer, og inden de har forladt matriklen, er medarbejderne gået og har låst legepladsen af,’ skriver børnehaven til forældrene.

Aflåsningen af børnehaven betød ifølge den interne besked, at mosteren og de to børn var låst inde. De kunne ikke komme ud uden hjælp fra beredskabet, som blev kontaktet via alarmcentralen.

Låst inde før lukketid

Børnehuset Troldhøjen uddyber, at man er særligt kede af det. Det skyldes, at mosteren og hendes to niecer endte med at blive låst inde før den egentlige lukketid klokken 17.00.

‘Det er aldeles uheldigt, og vi er meget kede af det, at det kunne ske. Ikke mindst at episoden sker 15 minutter før vores lukketid.’

‘Vi vil naturligvis følge op på episoden og foretage os de foranstaltniger, der skal til, for at forsikret os, at det ikke sker igen,’ lyder det i den interne besked i børnehaven.

Presse-fotos.dk er ikke bekendt med, hvor længe mosteren og de to børn endte med at være spærret inde tirsdag aften.

Flere ulovlige parkeringsafgifter er begyndt at se dagens lys. Der er nogle ting, du skal være ekstra opmærksom på. Det kan du se her.