19. apr. 2023 - 9:39

Derfor rykkede politiet ind på metrostationerTirsdag aften var Københavns Politi til stede på flere metrostationer, da man havde fået en anmeldelse om en person med et gevær. Nu melder politiet nyt ud i sagen

Det skabte stor postyr, da betjente tirsdag ved 21-tiden indfandt sig på flere metrostationer i København.

Annonce

“Jeg kan bekræfte, at vi arbejder på flere af de københavnske metrostationer. Vi er også tilstede på Kongens Nytorvs Metrostation, hvor vi undersøger et mistænkeligt forhold. Og mere kan vi ikke sige om den sag på nuværende tidspunkt,” fortalte Martin Kajberg vagtchef ved Københavns Politi til Presse-fotos.dk tirsdag aften.

Onsdag formiddag melder politikredsen dog ud, at det var en mistænkelig person med en geværlignende genstand, som man rykkede ud til.

‘Vi har nu undersøgt de anmeldelser, som vi fik i går (…) Vores efterforskning viser, at våbnet med stor sandsynlighed er uægte,’ oplyser Københavns Politi.

‘Vi opfordrer kraftigt folk til at tænke sig om, hvis man har våbenlignende genstande med i det offentlige rum. Det kan være svært at se forskel, og det kan dermed skabe stor utryghed,’ lyder det fra politikredsen.

Metroselskabet meldte tirsdag aften ud, at metrodriften kortvarigt var indstillet.

Annonce

SE OGSÅ: POLITIINSPEKTØR EFTER FILIPPA-SAG: VI SKAL SE, OM DET KAN TRÆKKE TRÅDE TIL UOPKLAREDE SAGERANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER