‘Bliv inden døre!’ Betjente vrimler frem

Politiet er talstærkt til stede i et boligkvarter, hvor et område er blevet afspærret. Betjente på stedet opfordrer beboere til at blive inden døre

Søndag aften er Presse-fotos.dk blevet kontaktet af flere læsere, der udtrykker bekymring omkring en politiaktion i deres nabolag.

“Politiet beder os alle om at holde os inden døre,” lyder det blandt andet fra en af vores læsere.

Politiaktionen foregår i området omkring Grønnegården i Hundige, hvor et område i boligkvarteret er blevet afspærret, mens politiet afsøger stedet med hunde.

Presse-fotos.dk har i den forbindelse været i kontakt med Midt- og Vestsjællands Politi for at få en uddybende kommentar.

“Vi har haft noget uro dernede, og det er vi nu ved at undersøge nærmere,” siger vagtchef Michael Hymøller til Presse-fotos.dk.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet ses her på stedet, hvor der er afspærret

Hvilken anmeldelse er det, der får jer til at rykke ud?

“Vi får en anmeldelse fra en borger om, at nogle personer jagter hinanden derude,” siger vagtchefen.

Har du oplysninger om eventuel personskade?

“Nej, der er ikke umiddelbart nogen, der er kommet til skade. Indtil videre har vi ikke fundet noget,” siger vagtchefen.

Jeg har talt med beboere i området, der har fået at vide af politiet, at de skal blive inden for. Hvad skyldes det?

“Vi er i gang med at afsøge området med hunde, og derfor beder vi folk om at blive inden døre. Det gør vi, fordi andre personer kan forurene eventuelle spor for hundene,” siger vagtchefen.

Midt- og Vestsjællands Politi har modtaget anmeldelsen om forholdet klokken 19.43.

Vagtchef Michael Hymøller oplyser omkring klokken 21.35, at politiet er ved at være færdige og skal til at ophæve afspærringerne.

“Mig bekendt har vi ikke fundet noget relevant,” siger vagtchefen i den forbindelse.

Senere oplyser Presse-fotos.dks udsendte, at Falck er i gang med at løfte en personbil væk fra en parkeringsplads bag politiets afspærringer.

“Falck har brugt en kran til at løfte personbilen op på et fejeblad. De skal til at køre den væk,” siger vores udsendte.

Presse-fotos.dk følger sagen …

En dansk TV-vært og skuespiller deler nu en kæmpe nyhed efter en lang og sej kamp. TV-værten, der blandt andet er kendt fra populære programmer på DR, er nemlig blevet gravid.