Alvorlige episoder i Søstrene Grene

Illustrationsfoto

En 29-årig mand er netop blevet kendt skyldig i at kaste syre på flere piger og for at have taget billeder op under 107 piger og kvinders kjoler

Retten ved Horsens har fredag taget stilling i en sag om blufærdighedskrænkelse og kast af syre, hvor en 29-årig mand fra Horsens har siddet på anklagebænken.

Manden var tiltalt for i fire tilfælde at have kastet svovlsyre på piger i alderen 11 til 18 år og for at have krænket 107 piger og kvinders blufærdighed ved at have taget billeder og filmet op under deres kjoler.

Under et grundlovsforhør få timer efter mandens anholdelse i slutningen af november forklarede den 29-årige mand, at han erkendte de faktiske forhold, men nægtede anklagerne om grov vold.

Ifølge tiltalen kastede han den ætsende væske på pigerne i slutningen af oktober og i slutningen af november – tre af gangene var det i Søstrene Grene i Horsens og den sidste gang var i Flying Tiger Copenhagen-forretning.

Syren ætsede i alle tilfælde pigernes tøj, og i to af tilfældene fik pigerne det på tøjet.

Den 29-årige mand blev idømt et års og tre måneders fængsel for alle forholdene, oplyser Sydøstjyllands Politi på det sociale medie X.

Han har taget sig betænkningstid i forhold til at anke dommen.

Tidligere i dag var Presse-fotos.dks udsendte ude at gå en tur, da han pludselig spottede to halshuggede dyr liggende i vandet i en å. Derfor har redaktionen nu været i kontakt med politiet.