Hvad er der sket her? Halshuggede dyr ligger i å

Der ligger to halshuggede dyr ved broen

Der er fredag gjort et bizart fund af Presse-fotos.dks udsendte, der var ude at gå en tur langs en å. Pludselig lå to halshuggede dyr i vandet

Fredag middag er der gjort et skrækkeligt fund i Gudenåen i Langå ved Amtmands Hoppes Bro, hvor to døde dyr ligger halshugget i vandet.

Det oplyser Presse-fotos.dks udsendte.

“Det ligner to hjorte, der er smidt i vandet, men jeg kan ikke sige det med sikkerhed” lyder det fra vores udsendte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

De fleste er enige om, at dyrene ligner hjorte

I flere lokale Facebookgrupper spekuleres der også i, hvad der er sket og hvilke dyr, der er tale om.

De fleste lokale borgere er enige i, at der er tale om hjorte – eller får – men ingen er tilsyneladende bekendt med, hvordan de døde dyr ude hoved er endt i vandet.

Derfor har Presse-fotos.dk været i kontakt med Østjylland Politi for at høre, om politikredsen har modtaget oplysninger i sagen.

“Østjyllands Politi har ikke kendskab til sagen, og det er ikke en sag, vi efterforsker. Jeg kan ikke sige, om vi har modtaget en anmeldelse om forholdet, men det er altså ikke en sag, vi arbejder med,” oplyser pressevagt ved politikredsen Emil Enemark Sørensen til Presse-fotos.dk.

Derfor er det på nuværende tidspunkt uvist, hvad der er sket med de to halshuggede dyr. Hvis du har informationer i sagen, hører Presse-fotos.dk meget gerne fra dig på mail [email protected].

I en anden frygtelig sag mistede en blot 14-årig dreng livet under en cykeltur på en landevej. Her var drengens mor blandt de første fremme på stedet.