Albertslund Musikteater 50 år: Gratis koncerter og underholdning

Foto: Albertslund Musikteater

Der er lagt op til et forrygende underholdende program, når Albertslund Musikteater afholder jubilæumsfejring.

Albertslund Musikteater fylder inden længe år, og fødselaren bliver fejret med festlige koncerter og underholdende indslag.

Fødselsdagen er en rund en af slagsen, og som følge af mærkedagen er der sat et stærkt underholdende program sammen for både børn og voksne.

Jubilæumsfejringen løber fra morgenen af helt frem til om aftenen.

I løbet af den storslået dag vil der være et propfyldt program, hvor du kan tilgå samtlige dagsarrangementer helt aldeles gratis.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Jubilæumsfejringen finder snart sted.

Albertslund Musikteater kan pryde sig med sine 50 år på banen. I et halvt århundrede har musikteatret været fast inventar hos de lokale borgere i Albertslund, men også på tværs af hele Vestegnen.

Igennem 50 år har de stået i spidsen for uforglemmelige kulturelle oplevelser for sit publikum og et vedvarende bidrag til scenekunsten i lokalsamfundet.

Hen over jubilæumsfejringen vil du således kunne opleve koncerter med blandt andre ‘Safri Duo’, høre anekdoter fra Amin Jensen, begive dig ud i en musikalsk legestue for de mindste og lytte til et uddrag af Mungo Parks Reumert vindende teaterforestilling ‘Kvinde kend din krop’.

Dette er dog blot et udpluk af arrangementerne, og du kan læse meget mere om det imponerende program her.

Jubilæumsfejringen foregår i Albertslund Musikteater lørdag den 31. august, og allerede klokken 9 om morgenen bliver der taget hul på festlighederne med mad og taler.

Snart åbner København dørene for nyt koncept, og der er tale om en unik oplevelse med blændende udsigt.