Abba-stjerne gifter sig med dansker

Abba

Lørdag sagde Abba-stjernen Björn Ulvaeus og danske Christina Sas ja til hinanden ved et stjernespækket bryllup i København.

Det fremgår af et opslag på Björn Ulvaeus’ Instagram-side.

– De mødte hinanden i Nürnberg (i Tyskland, red.) i 2021 i forbindelse med udgivelsen af Abbas seneste album, Voyage, og begyndte at date i foråret 2022, står der på siden.

Under brylluppet optrådte de danske sangerinder Anne Linnet og Kaya Brüel samt den dansk-britiske komiker Sandi Toksvig.

Gift med herningenser

Christina Sas, som er fra Herning, og Björn Ulvaeus fik deres bryllupstøj designet af tøjdesigneren Søren Le Schmidt.

Brylluppet er fundet sted, to og et halvt år efter at Abba-stjernen blev skilt fra Lena Ulvaeus, som han var gift med i 41 år.

Björn Ulvaeus har fire børn. To af dem fik han sammen med Lena Ulvaeus, og de to andre fik han sammen med Agnetha Fältskog, der også er medlem af Abba.

Ifølge det svenske medie Aftonbladet arbejder Christina Sas som produktchef hos Universal Music Group, der er Abbas pladeselskab.

Det er blot kort tid siden, at Abba kunne fejre en anden stor begivenhed.  De har således fået tildelt den sjældne royale orden Vasa for deres enestående indsats for svensk og internationalt musikliv.