23. feb. 2023 - 11:02

28-årig anholdt: Narrede over en million fra ældre borgerePolitiet har anholdt en 28-årig mand, som de mistænker for at have franarret ældre borgere over en million kroner ved at sige, at han var fra deres bank.

Fyns Politi skriver i en pressemeddelelse:

“Den 28-årige mand er anholdt og sigtet for bedrageri for over en millioner kroner og fremstilles i grundlovsforhør i dag den 23. februar 2023 kl. 11.30

En 28-årig mand fra Svendborg kommune er mistænkt for omfattende bedragerier, hvor han har ringet til ældre kvinder og udgivet sig for at være fra deres bank. Den mistænkte formodes i den forbindelse, at have narret sig adgang til kvindernes bankkonti. 

Manden er indtil videre sigtet for at have franarret de forurettede over 1 mio. kroner. Pengene blev brugt til at købe dyre ure, hvor de intetanende sælgere fik overført et aftalt beløb direkte fra de forurettedes konti. 

De omfattende bedragerier er begået i 2022 og 2023, og manden blev anholdt på Sjælland af betjente fra Fyns Politi med assistance fra Københavns Politi, da han forsøgte at købe endnu et dyrt ur.”

Manden skal i grundlovsforhør torsdag i Odense.ANDRE LÆSER OGSÅ