26-årig sigtet for grov vold mod kvinde: Nu er han bag tremmer

Retten i Roskilde har bestemt, at en en 26-årig skal i varetægtsarrest efter at have udført så grov vold mod en 22-årig kvinde, at hun måtte have behandling på sygehuset for sine skader.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Den 22-årige kvinde fra København havde alarmeret politiet efter et ophold sammen med den 26-årige mand fra Vordingborg. Opholdet var foregået i Gevninge på Midtsjælland.

Politiet mødte en forslået og kvæstet kvinde. Hun kom på skadestuen i en tilkaldt ambulance til undersøgelse og behandling efter overfaldet.

Under opholdet i Gevninge havde de to parter diskuteret og var blevet så uenige, at den 26-årige mand overfaldt kvinden med både slag og spark. Desuden havde han brugt skæftet på en kniv til at slå hende med. Det havde givet den 22-årige kvinde et overfladisk snitsår.

Endelig havde manden også haft et stramt greb om kvindens hals i forbindelse med overfaldet.

Kort efter anmeldelsen kunne politiet anholde den mistænkte 26-årige mand på gerningsstedet, hvor han stadig opholdt sig efter overfaldet på kvinden. På stedet fandt politiet også den kniv, som han var mistænkt for at have brugt i forbindelse med overfaldet.

Den 26-årige blev søndag formiddag forsøgt afhørt i forbindelse med en sigtelse for grov vold mod kvinden, inden han senere søndag blev fremstillet i et grundlovsforhør med påstand fra anklagemyndighedens side om varetægtsfængsling. Han er tidligere straffet for vold.

Grundlovsforhøret i Retten i Roskilde endte med, at den 26-årige blev varetægtsfængslet foreløbig frem til den 9. marts 2023.