Traditionsrig jagt i Middelfart: Ryttere og heste i aktion

Tyttere og heste i aktion på den naturskønne Hindsgavl Halvø.

Middelfart summede af liv under den spektakulære Hubertusjagt, hvor rytterne navigerede gennem naturskønne forhindringer.

Lørdag den 26. oktober afholdt Fyns Jagtrideklub sin traditionsrige Hubertusjagt i Hindsgavl Dyrehave ved Middelfart.

Jagten blev indledt foran Hindsgavl Slot, hvor de fremmødte havde mulighed for at opleve ryttere og heste i aktion på den naturskønne Hindsgavl Halvø.

Hubertusjagt er en traditionsrig begivenhed, der finder sted to gange om året. Inden afgang samles rytterne på Slotspladsen foran Hindsgalv Slot, hvor jagten både starter og slutter.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Rytterne samles på Slotspladsen foran Hindsgalv Slot i Middelfart.

Under jagten er rytterne iklædt røde uniformer og undervejs vil der ligeledes være spring over foreskellige forhindringer.

Mange var mødt op for at følge rytterne rundt på ruten. Det gik dog galt for en enkelt rytter, da to stykker råvildt sprang forbi og forskrækkede hesten.

Du kan læse mere om begivenheden i Middelfart her.

Presse-fotos.dk var til stede under Hubertusjagten i Hindsgavl Dyrehave og bringer en række billeder fra den traditionsrige begivenhed. Se billederne nedenunder:

Deltagere blev kastet ud i et middelalderinspireret forhindringsløb på Rosenholm Slot. Her blev styrke, teknik og præcision blev sat på prøve.