Joakim Ingversen stopper som vært

Illustrationsfoto.

Joakim Ingversen stopper som vært for Den store juniorbagedyst, mens en ny vært er på vej til næste sæson.

Når otte nye unge bagetalenter kæmper om sejren i næste års sæson af Den store juniorbagedyst, vil det ikke længere være Joakim Ingversen, der står i spidsen.

Det oplyser redaktionschef hos DR, Eva Kvist, til Billed-Bladet.

‘Joakim har haft et travlt efterår, og der var desværre ikke plads i kalenderkabalen til juniorbagedysten i år. Derfor glæder vi os meget til, at en ny, skøn vært byder indenfor i teltet næste år,’ lyder det fra Eva Kvist til mediet.

Radaktionschefen afslører ikke, hvem den kommende vært for programmet bliver, efter Joakim Ingversen endegyldigt forlader programmet.

På trods af udskiftningen, vil Den store juniorbagedyst dog fortsat blive optaget i efteråret.

I første omgang er det kun værtsposten, der bliver udskiftet, selvom det endnu ikke fremgår, om dommerne Katrine Foged Thomsen og Marcus Grigo fortsætter i deres respektive roller.

Katrine Foged Thomsen og Marcus Grigo er også dommere på senior udgaven af Den store bagedyst.

37-årige Joakim Ingversen har været vært for Den store juniorbagedyst siden 2021. Han har dermed stået i spidsen for programmet, siden dets begyndelse.

Sideløbende har den danske tv-vært også været en del af DR-underholdningsprogrammet Alle mod 1. Her går han på live hver fredag med sin skønne ”prøvekanin”, Stephania Potalivo.

Tidligere har han ligeledes været vært for børnenes melodigrandprix.

I sidste uge blev det tilmed offentliggjort, at Joakim Ingversen sammen med sin hustru, tv-værten Sofie Linde, skal være vært for DR-datingprogrammet Hotel Romantik.

Her skal 20 seniorsingler skal finde deres “sidste, store kærlighed”.

Datingprogrammet får premiere i 2025, og det samme er tilfældet med den nye sæson af Den store juniorbagedyst. Her er der premiere i løbet af foråret.

ONP.