Dansk band giver største koncert nogensinde

Illustrationsfoto.

Det danske band har underholdt Danmark i over 40 år, men giver deres hidtil største koncert nogensinde til næste år.

Det danske band har udgivet musik og optrådt på utallige scener i hele Danmark i over 40 år. Men aldrig før har de stået på så stor en koncertscene, som den de netop har annonceret.

I en pressemeddelelse fra DTD Concerts kalder de tilmed koncerten for bandets “hidtil største koncert i karrieren”.

Det drejer sig om det aarhusianske poprock– og new wave-band TV·2. Siden 1980 har de været et populært band i Danmark og er dermed et af landets ældste, stadig aktive bands.

Bandet består af forsanger Steffen Brandt, guitarist Hans Erik Lerchenfeld, trommeslager Sven Gaul og bassist Georg Olsen.

TV·2 står bag hits som De første kærester på Månen, Bag duggede ruder, Alt hvad hun ville var at danse og Lanternen.

Tidligere har det aarhusianske band optrådt foran store menneskemængder på danske festivaler, som eksempelvis Roskilde Festival.

Næste år står bandet dog imidlertid på scenen i Royal Arena i København, hvilket bliver deres største arenakoncert nogensinde.

TV·2 spiller den 4. april, og billetsalget begynder fredag den 25. oktober klokken 10. Derudover spiller de også i Aarhus Congress Center den 29. marts.

Efter kæmpesuccesen i 2024 vender violinisten tilbage til Danmark i 2025 med to koncerter – i både København og Herning.