Dansk Arkitektur Center inviterer til gratis arrangement

Foto: Dansk Arkitektur Center
Foto: DAC

I anledning af Arkitekturens Dag fejrer Dansk Arkitektur Center dagen med et storslået arrangement for både børn og voksne.

Første mandag i oktober måned er en ganske særlig dag. Det er nemlig Arkitekturens Dag, og i anledning af den internationale begivenhed fejrer Dansk Arkitektur Center dagen med et storslået arrangement.

Det skriver migogkbh.

På mærkedagen kan man således besøge stedet gratis, hvor en række aktiviteter for både børn og voksne vil være på programmet.

Arrangementet finder sted i forlængelse af, at København sidste år blev udnævnt til verdens arkitekturhovedstad af UNESCO, en titel som hovedstaden beholder frem til 2026.

Arkitekturens Dag markerer derfor kulminationen på endnu et år præget af arkitektur.

Samtidig var det også sidste år, at DAC åbnede dørene for Arkitekturens Dag for første gang. Her besøgte over 3.000 gæster arrangementet, og det forventes at gå lige så godt i år.

Til arrangementet vil der være quiz, omvisninger, børneværksted og hele to nye udstillinger på programmet.

Dansk Arkitektur Center genåbner også den opdaterede udgave af den permanente udstilling So Danish!, hvor gæsterne får mulighed for at fordybe sig i endnu mere dansk arkitektur.

Alt fra barokkens overdådighed til modernismens rene linjer.

Derudover kan du opleve designikoner og stilperioder, der har formet både dansk samt international arkitektur.

Erfarne arkitekter som Jens Thomas Arnfred, Anna Maria Indrio og Flemming Skude vil vise rundt og dele ud af deres mangeårige erfaringer. Dette sker i samarbejde med Arkitekturforeningen.

Arkitekturens DagDansk Arkitektur Center finder sted mandag den 7. oktober mellem klokken 10 og 17. Du kan læse mere om programmet her.

ARoS: Gratis entré til museet.

ONP.