Voldtog lillesøster og gjorde hende gravid: 27-årig storebror har uhyggelig fortid

En 27-årig mand er tiltalt for at have voldtaget sin egen lillesøster og gjort hende gravid. Nu viser Presse-fotos.dks research, at manden for kort tid siden er blevet kendt skyldig i et groft knivstikkeri

Det er flere alvorlige anklager, som en 27-årige mand ved Retten i Aalborg i denne uge er stillet over for.

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i det uhyggelige ankalgeskrift, som anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi forsøger at få den 27-årig mand dømt for.

Anklageskriftet indeholder i alt otte tiltalepunkter, der alle vidner om yderst grove kriminelle handlinger.

Ifølge anklagemyndigheden har den 27-årige mand blandt andet voldtaget sin biologiske halvlillesøster flere gange i perioden mellem 1. januar 2023 til 2. juli 2023 og flere gange i perioden mellem 21. september 2023 til 8. december 2023.

Voldtægterne betød, at den blot 14-årige lillesøster blev gravid.

Derfor er den 27-årige mand både tiltalt for incest og flere voldtægter af et barn under 15 år.

Samtidig er manden tiltalt for blandt andet at have skjult lillesøsteren for sin bilogiske mor, der har forældremyndigheden over hende, mens han er også tiltalt for hærværk, vidnetrusler og for at modsætte sig sin anholdelse.

Alle forbrydelserne er begået på adresser i Jylland.

Presse-fotos.dks resarch viser, at den 27-årig mand har en aldeles broget fortid med flere alvorlige domme bag sig.

Blandt andet er manden idømt flere års fængsel for at have knivstukket en mand med en isoleringskniv, mens han også i forbindelse med grov vanvidskørsel er kendt skyldig i et færdselsuheld, hvor en anden person blev alvorligt kvæstet.

Dommen for knivstikkeriet er en, han stadig afsoner.

Det fremgår ikke af anklageskriftet, hvordan den 27-årige mand forholder sig til de alvorlige anklager om voldtægter og incest.

Da der er navneforbud i sagen, afholder det Presse-fotos.dk fra at beskrive de nærmere omstændigheder omkring tidligere domme og tiltaltes identitet.

Der forventes at falde dom torsdag eftermiddag.

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i et anklageskrift i en anden voldsom sag, hvor en grædende kvinde er blevet kvalt og voldtaget. Den 25-årige mand, der er tiltalt i sagen, fortalte angiveligt sit offer, at hun skulle voldtages, fordi hun var hans slave.

Illustrationsfoto