Grædende kvinde voldtaget og tæsket

En 25-årig mand er tiltalt for at have voldtaget og kvalt en grædende kvinde, der kæmpede imod, mens hun råbte nej og stop

På en adresse i midtjyske Brande blev en kvinde udsat for et uhyggeligt mareridt, da en 25-årig mand pludselig overfaldt og voldtog hende.

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i det voldsomme anklageskrift, der er rettet mod den 25-årige mand, som også er tiltalt for grov vold mod samme kvinde.

Det var den 29. april 2023 tidligt om morgenen mellem klokken 07.00 og 09.00, at den 25-årige mand ifølge anklageskriftet med brug af vold fastholdt det kvindelige offer i sengen og blandt andet kvalte hende med sin underarm, mens han sagde ‘det ska du, for du er min slave’.

Selv om kvinden ifølge tiltalen græd, råbte og kæmpede imod, trak den 25-årige mand kvindens bukser og trusser ned og voldtog hende.

I anklageskriftet er det oplyst, at den 25-årige mand efter voldtægten på adressen i Brande slog kvinden i brystet med en knytnæve, så hun faldt bagover og slog hovedet ned i sengegæret.

Det fik tilsyneladende ikke den 25-årige mand til at stoppe sit voldsorgie, da han fortsatte med at slå kvinden i hovedet flere gange med en knytnæve, rev hende i håret og tog kvælertag på hende.

Kvælertaget var så voldsomt, at kvindens hals ifølge anklageskriftet fik tydelige skader.

Ud over anklagen for voldtægt og grov vold er den 25-årige også tiltalt for at være i besiddelse af 9,36 gram amfetamin ved Albertslund Station.

Anklagemyndigheden mener, at den 25-årige mands forbrydelser, hvis han altså kendes skyldig, er så grove, at der er nedlagt påstand om forvaring.

Ifølge den tiltaltes egen Facebook-profil er han bosat i Kokkedal, og han har tidligere på sin Facebook-væg ytret sig meget negativt om voldtægtsforbrydere. Han hylder blandt andet en pårørende, der ved en anden episode har dræbt sin søsters voldtægtsmand.

Retssagen vil finde sted ved Retten i Herning og starter den 6. juni. Sagen er en nævningesag, der løber over flere dage.

I en tidligere sag, som Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i, samlede en syrisk flygtning en ung kvinde op i sin bil og kørte hende ud til et afsides område, hvor han voldtog hende i et bagagerum. Efterfølgende kørte manden sit offer hjem til hendes adresse.

Illustrationsfoto