Voldsomt hammeroverfald ved højlys dag

Illustrationsfoto

En 35-årig mand blev bragt til hospitalet efter at være blevet påkørt og slået ned med en hammer. En teenager er nu varetægtsfængslet

Politiet er skredet til anholdelse af en 19-årig mand, der er sigtet for forsøg på manddrab ved at have stået bag et voldsomt overfald, hvor der blev brugt en bil, peberspray og en hammer.

Overfaldet skete ved højlys dag lørdag den 6. april, hvor den 19-årige mand ifølge politiet sammen med en medgerningsmand overfaldt en 35-årig mand på Viborgvej i Aarhus Midtby.

Lørdag denne weekend blev den 19-årige mand fremstillet ved et grundlovsforhør efter at være blevet anholdt, hvor han blev varetægtsfængslet.

Under grundlovsforhøret kom det til offentlighedens kendskab, at overfaldet ifølge politiet skete ved, at den 35-årige blev kørt ned af en bil, fik peberspray og blev slået med en hammer af den 19-årige mand og en endnu ukendt gerningsmand.

Det skriver Aarhus Stiftstidende, der har været til stedet under grundlovsforhøret.

Offeret blev efter overfaldet kørt til hospitalet i en ambulance, hvor politiet senere oplyste, at han umiddelbart ikke var livstruende.

Østjyllands Politi mener, at overfaldet skete som led i en konflikt mellem nogle enkelte personer. Den konflikt opstod ifølge politiet mellem nogle personer på stedet.

Østjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer i sagen.

Politiet rykkede for mindre end 24 timer ud til en anmeldelse om en død kvinde i en villa. Ved ankomst til stedet, var betjente nødsaget til at skyde to hunde.