Voldsomme flammer hærger station

Flere brandbiler er sammen med politiet rykket ud til en voldsom brand på en togstation, hvor flere meter høje flammer hærger

Mandag klokken 17.10 har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi sammen med brandvæsenet modtaget en anmeldelse om brand på Ndr. Stationsvej i Slagelse, hvor banegården ligger.

Ifølge den indledende anmeldelse er der udbrudt brand i plastikbænke i et busskur på stationen, og det har spredt sig til hele skuret.

Fremme på stedet bekræfter Presse-fotos.dks udsendte, at en busskur står i voldsomme flammer.

“Flammerne når helt op til det overdækkede tag på stationen, så de er flere meter høje. Der udvikles sort røg, som kan ses et godt stykke væk. Busskuret er fuldstændig overtændt,” lyder det fra vores udsendte.

(Artiklen fortæstter under billedet)

Her ses den voldsomme brand på stationen

Kort efter anmeldelsen ankom flere brandbiler sammen med politiet til branden på stationen.

Her blev røgdykkere ifølge Presse-fotos.dks udsendte sat ind i kampen mod flammerne, og få minutter senere kunne branden erklæres slukket.

Busskuret endte med at udbrænde fuldstændig.

Det er nu en opgave for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi at klarlægge de nærmere omstændigheder til branden herunder, hvorfor den er opstået.

Ingen personer er kommet til skade.

Der kommer nu nye parkeringsregler, hvilket kan få stor betydning for bilister. De nye regler er lavet for at få bilerne væk fra vejen, men det kan ende med at blive en dyr fornøjelse for danskere, som ikke er opmærksom på de nye regler.